Bloqueja els usuaris per eliminar els missatges enviats a Microsoft Teams
Microsoft Teams és una de les eines més populars que ajuden els equips a col·laborar des de casa. Podeu comunicar-vos mitjançant missatges directes i de grup, videoconferències amb els membres del vostre equip i compartir fitxers. En cas contrari, caldria l'ús del servei de tercers. En aquest article, parlarem de com bloquejar usuaris per editar i suprimir missatges enviats a Microsoft Teams. Anem a començar!
ressenyes de puntuacions d'antenes de hdtv en viu
Microsoft Teams també us ofereix la possibilitat de personalitzar la interfície segons les necessitats de la vostra organització. A més d'enviar enllaços de convidats als vostres clients i membres col·laboradors per accedir temporalment als vostres projectes. Fins i tot podeu revocar els permisos d'edició de missatges per als membres del vostre equip. I fins i tot els restringeix la supressió dels missatges enviats.
Voleu desactivar la supressió i l'edició dels missatges enviats a Microsoft Teams? Aleshores heu arribat a la pàgina correcta. Hem compilat una guia pas a pas que us ajudarà a desactivar fàcilment la supressió de missatges al vostre compte de Microsoft Teams.
Això us permetrà mantenir transparent la comunicació entre els membres del vostre equip alhora que creeu un entorn de treball més igualitari. Fem una ullada a com podeu desactivar la supressió de missatges a Microsoft Teams.
Elimina el permís per editar i suprimir missatges enviats
- A Microsoft Teams, seleccioneu el menú Teams al panell esquerre.
- Seleccioneu l'equip desitjat per al qual voleu desactivar la supressió de missatges i feu clic a ' 3 punts ’ icona del menú al costat del seu nom.
- Seleccioneu ' Gestionar equips ’. Això us portarà a la pestanya d'edició del vostre equip.
- Cerqueu i seleccioneu ' Configuració ’ opció com es mostra a continuació.
- A continuació, desplaceu-vos fins a la part inferior fins que trobeu una casella de selecció titulada ' Doneu als membres l'opció d'esborrar els seus missatges ’. Desmarqueu la casella de selecció. La capacitat de supressió de missatges ara està desactivada per a tots els membres del vostre equip d'aquest equip específic.
Si ho fas bloquejar l'edició dels usuaris els missatges, desmarqueu la casella de l'opció ' Doneu als membres l'opció d'editar els seus missatges ‘. Tanmateix, els usuaris no poden editar els seus missatges un cop enviats.
Elimina el permís d'edició o supressió de missatges enviats per a tots els equips
Si voleu desactivar la supressió de missatges per a tots els vostres equips. Aleshores hauràs de seguir el mateix procediment per a cada equip. No hi ha manera de desactivar aquesta funció per a tots els vostres equips alhora.
Qui pot editar i suprimir els missatges enviats a Microsoft Teams
Bé, tant els usuaris convidats com els usuaris membres podeu editar o suprimir els missatges enviats al vostre equip a Microsoft Teams. Si elimineu el permís tal com s'ha indicat anteriorment. Aleshores, això eliminarà la capacitat tant dels usuaris convidats com dels usuaris membres d'aquest equip.
Com saber si s'ha suprimit un missatge?
No. Per als destinataris, el missatge suprimit s'elimina completament immediatament. Per al remitent, se substitueix pel text ' Aquest missatge s'ha suprimit ' i la botó desfer. Si feu clic, tornarà el missatge d'eliminació.
Com saber si s'ha editat un missatge?
Sí, Microsoft Teams posa el ' Editat 'comentar just després del missatge. Però no pot destacar el que s'ha afegit o eliminat del missatge. Tampoc podeu veure el missatge original.
Conclusió
D'acord, això era tot gent! Espero que us agradi aquest article sobre Elimina els missatges enviats i us sigui útil. Doneu-nos la vostra opinió al respecte. També si teniu més consultes relacionades amb aquest article. A continuació, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació. En breu et respondrem.
Que tinguis un bon dia!
Veure també: Com detectar un missatge fals a WhatsApp


