Comproveu qui ha vist la vostra història de Snapchat a Snapchat

Com comprovar qui ha vist la vostra història de Snapchat a Snapchat

La vostra història de Snapchat us permet compartir una foto o un vídeo amb tots els vostres amics de Snapchat durant 24 hores. A diferència d’una foto o vídeo de Snapchat normal, que es pot veure una vegada, les històries de Snapchat es poden veure una i altra vegada fins que es destrueixen 24 hores després de la publicació. També podeu veure quants dels vostres amics de Snapchat han vist les seves històries de Snapchat i els seus noms.





Quan WhatsApp va introduir la funció vista, la gent estava enfadada. La funció feia impossible ignorar un missatge o respondre sense un motiu molt vàlid. Finalment, altres aplicacions de missatgeria han adquirit i replicat aquesta funció. Tothom té una manera de desactivar-lo, a diferència de Snapchat. Això, per bé o per mal, us indica exactament quan algú ha vist les vostres actualitzacions, missatges o quan escriu. Snapchat literalment us envia una notificació quan un dels vostres contactes comença a escriure. No hi ha manera d’ocultar la vostra activitat a l’aplicació i això és vàlid per a la vostra història de Snapchat. Podeu veure qui va veure la vostra història de Snap amb força facilitat.



Llegiu també: Deseu dades a Snapchat amb el mode de viatge

Comproveu qui ha vist la vostra història de Snap

Obriu Snapchat i desplaceu-vos cap a l’esquerra per accedir a la pantalla Històries. Ja hauríeu de tenir una història instantània activa. Toqueu la vostra història. Aneu amb compte de no tocar cap dels tres botons laterals.



històries de Snapchat



Quan toques la història, comença a reproduir-se. Si mireu aquesta pantalla, notareu una petita fletxa a la part inferior. Desplaceu-vos cap amunt per aquesta fletxa. S'obrirà un tauler que revelarà quantes persones han vist la vostra història instantània. Podeu veure el recompte total de visualitzacions a l'extrem superior esquerre. A continuació, podeu veure quantes vegades s’ha reproduït la vostra història.

Limitacions

Les històries instantànies tenen una durada limitada de 24 hores. Aquesta vida limitada significa que els vostres seguidors / amics / públics a Snapchat només poden veure la vostra història en aquell moment. De la mateixa manera, només podeu comprovar qui ha vist la vostra història instantània sempre que estigui disponible.



Un cop la història hagi seguit el seu curs, és a dir, que caduquen les 24 hores, ja no es podrà comprovar quantes visualitzacions té a la història. Si després afegiu més instantànies a la vostra història, només podeu comprovar-ne les visualitzacions. Les instantànies més antigues d’una història caduquen al cap de 24 hores. Les visualitzacions que veieu en una història són per a instantànies que encara es troben dins del període de 24 hores.



Si voleu limitar qui pot veure la vostra història, podeu fer-ho. Podeu permetre a tots aquells que us segueixen veure la vostra història o limitar-la només als vostres amics. Els amics són persones que et segueixen i et segueixen. Si limiteu la visibilitat de la vostra història instantània només als amics, les persones que no seguiu no podran veure la vostra història.

Llegiu també: Com esborra un missatge enviat a Snapchat

Si voleu compartir un complement amb un nombre limitat d’amics, la vostra història no és la millor manera de fer-ho. En canvi, és millor crear un grup a Snapchat i compartir la vostra història amb el grup.