Com desactivar Messenger - Facebook Messenger
Podeu desactivar i fins i tot suprimir Facebook si esteu cansat de la xarxa social i si el trobeu lluny d’un impacte saludable en la vostra salut mental. Desactivar i suprimir Facebook és bastant senzill, però no es pot dir el mateix si voleu desactivar Facebook Messenger. En aquest article, parlarem de Com desactivar Messenger: Facebook Messenger. Anem a començar!
Facebook Messenger continua funcionant fins i tot si heu desactivat el vostre Facebook compte. Això es deu, en part, a que Facebook Messenger existeix com a servei i aplicació fora de Facebook. De fet, podeu utilitzar el vostre número de telèfon en lloc del vostre compte de Facebook per utilitzar Messenger.
Desactiveu Facebook Messenger
Si utilitzeu Facebook Messenger amb el vostre compte de Facebook, primer heu de desactivar-lo abans de poder desactivar-lo. Si voleu desfer-vos de Facebook Messenger sense desactivar Facebook, l'única opció és desactivar el xat. A més, només podeu desactivar Facebook Messenger des d’una de les seves aplicacions per a telèfons intel·ligents. La interfície web no té cap opció de desactivació.
Obriu Facebook missatger al vostre telèfon iPhone o Android. Feu clic a la vostra foto de perfil a la part superior per anar a la configuració. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Legal i polítiques.
A la pantalla Legal i Polítiques, veureu l'opció Desactiva Messenger. Toqueu-lo i introduïu la vostra contrasenya. Un cop hagueu passat la pantalla de verificació. Toqueu el botó Desactiva.
Això desactivarà efectivament Facebook Messenger. Tanmateix, no suprimirà ni amagarà cap conversa que hàgiu tingut. Altres persones, amb qui tingueu converses, podran llegir l'historial del xat.
Més endavant | desactiva el missatger
Si mai voleu tornar a utilitzar Facebook Messenger, tot el que heu de fer és tornar a iniciar la sessió i esteu a punt d’anar-hi. Sembla que no hi ha cap altra manera d’eliminar el vostre compte de Facebook Messenger que no sigui només suprimir-ne l’aplicació. Si el vostre compte de Facebook Messenger està lligat al vostre compte de Facebook, suprimir el compte de Facebook és el que cal per eliminar Facebook Messenger.
discord canal de text clar
Sembla que no hi ha cap manera d’eliminar el vostre compte de Facebook Messenger de manera que tot el vostre historial de converses s’acompanyi. Si suprimiu el vostre compte de Facebook, és possible que el fil de xat ja no mostri el vostre nom i la vostra foto de perfil. Però si utilitzeu un número de telèfon per al servei de missatgeria, és possible que no tingueu cap manera d’esborrar totes les traces del vostre compte.
Si intenteu evitar algú a Facebook Messenger. Podeu provar de bloquejar-los o desactivar el vostre estat actiu i llegir els rebuts.
Conclusió
Molt bé, tot va ser gent! Espero que us agradi aquest article de desactivació de Messenger i que us sigui útil. Doneu-nos els vostres comentaris al respecte. També si teniu més preguntes relacionades amb aquest article. A continuació, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres.
Que tinguis un bon dia!
Vegeu també: Com es corregeix la pantalla negra d’OBS mentre s’enregistra a Windows 10


