Traieu un compte de Google de Chrome
En aquest article, aprendreu com treure el compte de Google Chrome . Quan inicieu la sessió al vostre compte de Google al web de manera predeterminada, inicieu la sessió al vostre perfil d'usuari de Google Chrome. Això no és perfecte. Tot i això, és probable que vulgueu canviar diàriament entre comptes al web, però assegureu-vos de mantenir el vostre perfil de Chrome separat.
Amb sort, és molt fàcil suprimir el compte de la sincronització amb Chrome un cop hàgiu iniciat la sessió. A continuació, s'explica com esborra un compte de Google de Chrome i també assegureu-vos que Chrome no inicie la sessió automàticament.
Per què el meu compte de Google inicia la sessió al meu perfil de Chrome?
Si alguna vegada heu provat d’utilitzar un producte d’Apple, potser sabreu que alguns dels seus productes estan connectats a un identificador d’Apple. No obstant això, els productes de Google funcionen de la mateixa manera. Només necessiteu un sol compte de Google per a adreces d'interès de Chrome, recomanacions de YouTube, historial de cerques de Google i molt més.
A més d’aquest enllaç, Chrome intenta connectar automàticament qualsevol perfil de Chrome que no estigui enllaçat a cap compte de Google quan inicieu la sessió a Google al web. Després de sincronitzar el vostre perfil de Chrome, Google intenta que tot sigui accessible. Inclou historial, adreces d'interès i altres dispositius diversos.
Recordeu que no voleu cap perfil de Chrome connectat a cap compte. Però podeu tenir diversos perfils de Chrome que estiguin desenllaçats o enllaçats a diversos comptes de Google si voleu.
Si voleu perfils de Chrome sense enllaçar, haureu d’aturar Chrome perquè no se sincronitzi amb Google.
destí 2 caiguda de Déu de la guillotina
Desactiveu l'inici de sessió automàtic del compte de Google a Chrome
De manera predeterminada, Chrome sincronitzarà automàticament un perfil de Chrome que no li agrada amb un compte de Google amb la sessió iniciada. Per fer una pausa, només cal que desactiveu o desactiveu aquest procés a la configuració de Chrome.
Pas 1:
Per iniciar, només cal obrir Chrome i prémer el botó icona del menú de configuració a la part superior dreta. Des d'allà, només cal que toqueu el botó Configuració opció.
Pas 2:
A més, carrega el fitxer Menú Configuració de Chrome en una pestanya independent.
Pas 3:
A la Vostè i Google secció, premeu el botó Sincronització i serveis de Google opció.
Pas 4:
Però a la Altres serveis de Google , premeu el control lliscant situat al costat de la secció Permetre / habilitar l'inici de sessió a Chrome configuració.
Pas 5:
Quan el control lliscant canvia de color o es torna gris, la configuració es desactivarà o desactivarà.
Atura o desactiva Chrome per iniciar la sessió automàticament a Google Chrome quan accediu a serveis de Google com ara Gmail o YouTube en línia.
Com treure un compte de Google de Chrome
En un altre cas, si ja heu iniciat la sessió a un compte de Google amb un perfil de Chrome. O bé, si Chrome connecta el vostre compte de Google automàticament a un perfil de Chrome, voldreu suprimir-lo.
Com fer?
Pas 1:
Per fer-ho, només cal obrir Chrome i prémer el botó icona de perfil situat a l'extrem superior dret. Assegureu-vos que això apareixerà com a imatge o icona, en funció de la configuració del vostre perfil.
Pas 2:
A la pàg rofile menú, premeu el botó Botó Gestiona les persones .
Pas 3:
Apareix una llista de targetes (perfils de Google Chrome). Per esborrar un compte de Google de Chrome, només cal que premeu el botó icona del menú de configuració a la part superior dreta de la vostra targeta de perfil de Google.
Pas 4:
Quan aparegui el menú desplegable, premeu el botó Elimina aquesta persona opció.
Un cop fet, el perfil de Chrome que es connecta al vostre compte de Google s'esborrarà.
Ús de diferents perfils d'usuari a Google Chrome
Per crear una experiència d'usuari, Chrome sincronitzarà Google Chrome automàticament amb el vostre compte de Google. Ara ja sabeu com esborrar un compte de Google de Chrome. És bastant fàcil i adequat perquè els vostres perfils de Google Chrome es desenllacin. També podeu utilitzar diversos perfils de Chrome per separar la vostra vida familiar i la vostra feina.
Conclusió:
A continuació, es tracta d’eliminar el compte de Google. Voleu eliminar el vostre compte de Google? Quina és la raó principal d’aquest fet? Feu-nos saber els vostres suggeriments i suggeriments a la secció de comentaris a continuació.
Llegiu també:


