Què passa quan algú et bloqueja a WhatsApp

Algú us bloqueja a WhatsApp? Sense dubte, WhatsApp és una creació increïble i meravellosa. És el sant grial de les aplicacions de missatgeria ràpida. Però, de vegades, també pot ser irritant. Per exemple, quan les marques comencen a enviar correu brossa mitjançant les seves promocions o quan una persona envia missatges de text no desitjats.





En aquestes situacions, és bo silenciar aquests contactes. Tanmateix, certament que silenciar un contacte no és suficient. Si és així, podeu bloquejar el contacte, ja que bloquejar algú és bastant diferent i silenciar de diferents maneres.



Però sabíeu què passa després de bloquejar algú a WhatsApp? Aquesta persona bloquejada us pot trucar o veure la vostra foto de perfil? Si voleu saber la resposta a totes aquestes preguntes, busqueu-vos a continuació.

Algú et bloqueja a WhatsApp -> Comprova el registre anterior a Whatsapp

WhatsApp



Bloquejar algú no pot afectar els seus missatges de text ni fitxers multimèdia anteriors, ja que es quedaran al mòbil fins que no els elimineu manualment.



Missatges de text nous

Si voleu mantenir les coses privades, WhatsApp no ​​pot fer visible que se n’hagi bloquejat cap. Per tant, la persona bloquejada continua visualitzant el quadre d’escriptura i enviant un missatge, però no se us pot enviar.

Després de bloquejar algú, també podeu perdre la possibilitat de contactar-hi a WhatsApp. I si voleu enviar un missatge, WhatsApp us avisarà que primer voleu desbloquejar aquesta persona.



Còpia de seguretat i visualització del contacte bloquejat

Després de desbloquejar un contacte, els missatges rebuts durant el bloqueig del compte no es poden mostrar al mòbil. No podeu recuperar aquests missatges.



Si parlem de bloqueig i desbloqueig, potser no sabeu que els serveis VPN com NordVPN us permeten desbloquejar alguns serveis que es podrien bloquejar mitjançant els vostres proveïdors d’accés a Internet. A més, us ajuda a mantenir l’anonimat a Internet. Nosaltres recomenem NordVPN per la seva enorme xarxa de servidors i protecció de seguretat.

Llegiu els rebuts

Si voleu resumir, WhatsApp ofereix tres tipus de paparres o marques de verificació per mostrar el rebut del missatge. Una sola marca gris marca que el missatge s’ha enviat. Però la doble marca gris significa que el missatge s'ha enviat i la mortal marca blanca significa que algú ha llegit el missatge.

Quan una persona bloquejada us enviï un missatge de text, aquesta persona veurà una sola marca de color gris quan el missatge no us sigui enviat.

Sense trucades ni trucades

A més, la persona bloquejada continua trucant al vostre número de WhatsApp, però WhatsApp no ​​us pot alertar. És a dir, no hi haurà cap trucada entrant al vostre costat. A més, no trucaràs a cap contacte bloquejat fins que no el desbloqueïs.

Estat: en línia i darrera visualització

Hi ha dos tipus d'estat a WhatsApp: l'últim vist o en línia. Després d’estar actiu a WhatsApp, és a dir, quan l’aplicació s’executa en primer pla, els vostres contactes de WhatsApp veuran el vostre estat en línia. L'últim estat vist es mostrarà l'última vegada que la persona va utilitzar WhatsApp. Tot i que podeu desactivar l'últim estat vist, no podeu desactivar l'estat en línia.

Però després de bloquejar algú, no pot veure quan esteu connectat. L'àrea d'estat a la part inferior del vostre nom al fil del xat apareixerà en blanc. També es pot mantenir veritat des del vostre costat. Vol dir que tampoc no podeu veure el seu estat en línia.

El bloqueig d'algú vicia la possibilitat de veure l'últim vist. Tots dos no es poden veure els darrers vistos.

Foto del perfil:

Sempre que bloquegeu algú, no podrà veure la vostra foto de perfil, sinó que podrà veure la imatge de perfil predeterminada de WhatsApp del vostre contacte.

Tanmateix, també podeu veure les actualitzacions actuals i futures de les imatges de perfil de la persona bloquejada fins que també us bloquegin.

Informació i estat

Doncs bé, WhatsApp també ofereix la configuració de privadesa o seguretat per a les històries d’estat efímer. Si bloquegeu algú, aquesta persona no podrà veure les nostres històries o el nostre estat.

De la mateixa manera, el vostre estat text o Quant a s'amagarà al contacte bloquejat. A més, el seu Informació sobre també serà visible per a vosaltres. Podeu veure qualsevol modificació que s’hi faci.

Diferents grups

Bé, els grups de xat no queden afectats després de bloquejar algú. Significa que tots dos podreu veure els missatges dels vostres grups comuns.

Creieu que el contacte bloquejat s'ha suprimit dels vostres contactes

No. Si bloquegeu un contacte, no podeu eliminar-lo de la vostra llista de contactes ni de l'agenda. Per eliminar un contacte, l'haureu de suprimir de la llista de contactes del telèfon.

per què es posen a la cua els meus correus electrònics?

Algú us bloqueja a WhatsApp -> Com:

Si voleu bloquejar algú al vostre telèfon mòbil, feu clic a la icona de tres punts situada a l'extrem superior dret de WhatsApp. Aneu a Configuració> Compte> Privadesa> Contactes bloquejats. Feu clic a la icona Afegeix i trieu el contacte que vulgueu bloquejar.

A l'iPhone, aneu a Configuració> Compte> Privadesa> Bloquejat> Afegeix un nou. A continuació, trieu el contacte que vulgueu bloquejar. Si voleu desbloquejar-lo, repetiu els passos i elimineu el contacte de la llista de bloqueigs.

Si voleu bloquejar números desconeguts, passeu al xat i feu clic a l'opció Bloqueja.

Mira qui t’ha bloquejat a Whatsapp

No hi ha cap manera directa ni existeixi cap aplicació que us permeti comprovar les persones que us van bloquejar. Tanmateix, si creieu que algú us bloqueja, és hora de comprovar alguna cosa que passa quan algú us bloqueja.

Inicialment, desapareixerà l'estat en línia o l'últim vist. Aleshores, obtindreu una única marca per als vostres missatges i, finalment, no podreu veure la foto de perfil del contacte. Si totes es compleixen, això pot demostrar que heu estat bloquejat.

Una forma alternativa de comprovar que us han bloquejat és fer un grup i afegir-hi aquesta persona. Si podeu afegir-los fàcilment, vol dir que no us poden bloquejar. Tot i això, si no podeu afegir-los, és dolent que us hagueu bloquejat.

Conclusió:

Aquí teniu tot el que passa quan algú us bloqueja a WhatsApp. Bloquejar algú és bastant senzill o fàcil. Però és un pas difícil ignorar la comunicació amb algú. No podeu recuperar els missatges enviats ni marcar la foto de perfil de la persona bloquejada. Penseu-hi bé abans de bloquejar algú.

Per a més consultes i preguntes, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.

Llegiu també: