Com s'utilitza el nou xat de YouTube integrat a l'aplicació
YouTube ha implementat canvis menors en els darrers mesos. Un canvi notable és la introducció d’un tema fosc per a la versió web, una nova animació de càrrega i petites previsualitzacions animades de vídeos que es reprodueixen movent el ratolí sobre una miniatura del vídeo. YouTube també ha actualitzat les seves aplicacions per a iOS i Android. La nova actualització inclou una funció de xat. Es basa en la funcionalitat d’ús compartit i requereix accés a YouTube amb el vostre compte de Gmail. No sincronitza automàticament els contactes del vostre compte de Gmail, de manera que teniu l'opció de triar amb qui voleu interactuar. Aquí us mostrem com utilitzar el xat de YouTube al vostre telèfon iOS o Android.
Actualitzeu l'aplicació YouTube i obriu-la. A l'aplicació no hi ha cap pestanya dedicada al xat ni als missatges, de manera que resulta una mica confús com començar.
Comparteix un vídeo
Cerqueu un vídeo que us agradi i toqueu la fletxa per compartir-lo a sota. El full compartit us mostrarà contactes freqüents. Aquests són fragments del vostre compte de Gmail; no obstant això, no són els vostres contactes de YouTube. Cal afegir-los a YouTube. Els vostres contactes de Gmail i els vostres contactes telefònics es tracten per separat. Podeu afegir contactes des del telèfon a YouTube.
Inicieu un fil de xat de YouTube
Toqueu un contacte al full per compartir per enviar-los el vídeo. Si voleu afegir un contacte des del telèfon, desplaceu-vos fins al final dels contactes suggerits i toqueu Afegeix contactes. Permet que l'aplicació YouTube accedeixi als teus contactes i, a continuació, selecciona un contacte per compartir el vídeo. Quan compartiu un vídeo amb un contacte, s'inicia un fil de xat de YouTube.
Quan compartiu un vídeo amb un contacte, envieu-li una sol·licitud. La persona ha d'aprovar aquesta sol·licitud per iniciar la conversa.
és segur per al droide
Com s'ha esmentat anteriorment, l'aplicació YouTube no conté cap pestanya Xat ni Missatges. Per iniciar una conversa, heu de compartir un vídeo, però, i si voleu tornar-hi? Pel que sembla, la interfície d'usuari no té manera de fer-ho, però hi és, només està mal dissenyada.
A l'aplicació YouTube, aneu a Pestanya Activitat. Aquí podeu veure tots els fils de xat i les sol·licituds de contacte. Toqueu un contacte i comenceu a xatejar. L'aplicació té un xat de grup perquè pugueu afegir més d'una persona a un debat. Toqueu el botó de desbordament a la part superior d’un debat i toqueu Afegeix participants al menú. Si ho desitgeu, podeu suprimir un fil o simplement silenciar les notificacions.
Llegiu també: Canvieu la contrasenya de Twitter
L'elefant a l'habitació
Cal dir-ho; Ningú no va sol·licitar aquesta funció. La secció de comentaris és un dels pitjors llocs per als discursos en línia. És tan terrible que els canals de YouTube populars i aparentment innocents com el canal TED hagin de desactivar els comentaris d'alguns dels seus vídeos. El xat en directe que es presenta juntament amb els vídeos en directe és igual de terrible i sovint està ple de robots. Creu YouTube que aquestes converses seran millors simplement perquè els usuaris les tenen amb contactes? De debò, la gent necessita converses completes en un vídeo i no pot tenir-les en altres aplicacions de xat? Viber ara permet als usuaris cercar i enviar un vídeo de YouTube sense sortir de l'aplicació. Aquesta funció no té sentit en la seva majoria. Acabeu de tornar a afegir els vostres contactes i els desconeguts poden enviar-vos una sol·licitud si tenen el vostre correu electrònic.


